U heeft niets in uw winkelwagen.
Truck 2
Truck 3
Truck 4

FAQ

LET OP! Alle prijzen zijn gebaseerd op een bestelling van 4 stuks

Besteld u 10 stuks of 50, of 100 dan gaat de prijs uiteraard naar beneden. Voor een offerte op maat, mail naar: info@truckbandenmarkt.com


Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Er zijn de volgende 2 keuzes:

1.) Op rekening. U heeft tot 14 dagen na factuurdatum de tijd, om de betaling te voldoen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvang u een e-mail met de orderbevestiging, tevens is er een factuur bijgevoegd in PDF-formaat.

1.) iDEAL

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Binnen 2 tot 3 werkdagen.

Op welke dagen bezorgen jullie?

Wij leveren de bestellingen uit op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Rekenen jullie verzendkosten?

Bestelt u 4 banden of meer, dan zijn er geen verzendkosten. Besteld u 1 tot 3 stuks, dan betaald u eenmalig bedrag van 35 euro per bestelling.

LET OP: wij rekenen een toeslag van: 25 euro, als er op een eiland geleverd dient te worden.

Waar kopen jullie de banden in?

Wij kopen zoveel mogelijk direct in bij de bandenfabrikanten.

Hoe berekenen jullie de prijzen?

Wij hanteren een vaste lage marge. Kopen wij goedkoper in, dan dalen de prijzen in de web shop evenredig. Oftewel, zijn er fabrikanten acties, dan profiteert u daar als klant direct van mee.

Mijn maatvoering staat niet op de web shop, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@truckbandenmarkt.com met het merk type en maat, en wij kijken zo snel mogelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom zou ik zelf gaan monteren?

Een simpele rekensom, we pakken de montagekosten als voorbeeld: u verbruikt 100 banden per jaar x 20,- montagekosten = 2000,- montagekosten per jaar. Het zelfde geld uiteraard voor pompen en balanceren, etc.

Is het verstandig om zelf te gaan monteren?

Ja, wel adviseren wij een korte opleiding / uitleg te volgen van bijvoorbeeld, Autec-VLT, VACO of via een andere fabrikant die dit aanbiedt. De kosten van een dergelijke cursus hebben zich in no-time  terugverdiend, denk bijvoorbeeld aan het feit dat u zonder opleiding misschien wel een band kapot draait a 500,-. Ook kan het zeer de moeite zijn om een montage-apparaat te delen met een collega transporteur. Nog sneller terugverdiend!

Moet er iemand aanwezig zijn op het moment van afleveren?

Ja, de bestelling moet gecontroleerd en afgetekend worden.

Kan ik jullie omtrent mijn wagenpark of bandenkeuze advies vragen?

Jazeker, los van het feit dat wij ruime ervaring hebben met wagenparkcontroles en gebruiksadviezen, zijn wij geheel merkonafhankelijk, en verdienen op geen enkele A-merk band meer dan op een andere. U kunt ons altijd een e-mail sturen naar: info@truckbandenmarkt.com.

Ik heb karkassen staan, kopen jullie deze aan?

Nee, dit doen wij niet

Ik denk dat ik een claimband heb, kan ik deze aan jullie meegeven om te laten beoordelen door de fabrikant?

Als de claim in onze ogen gegrond is, bieden wij deze band aan, aan de desbetreffende fabrikant, welke dan weer zorgdraagt voor de juiste claim afwikkeling.

Vernieuwen jullie ook karkassen?

Jazeker, wij laten uw karkassen vernieuwen bij de fabriek van Remix, Bandag of Pneu Laurent.

Bereken jullie extra kosten voor het vernieuwen?

Wij rekenen enkel de kosten van de vernieuwing aan u door. En zoals bij ons gebruikelijk is, zijn er geen verzendkosten vanaf 8 stuks.

Ik heb de verkeerde banden gekregen of besteld, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@truckbandenmarkt.com met de order gegevens en met de producten die u wel had willen hebben. Dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Ik wil banden terugsturen, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@truckbandenmarkt.com met de order gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Stuurt u in ieder geval geen producten op naar ons hoofdkantooradres, hier is geen aanname mogelijkheid, de zending zal dan worden geweigerd.

Ik heb een vraag over een factuur, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@truckbandenmarkt.com, uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.